Kom igång med att automatisera arbetet i Solibri

Solibri Autorun låter dig göra annat medan Solibri utför de uppgifter som skall göras, exempelvis öppna eller uppdatera IFC-filer, göra kvalitetskontroller och skapa underlag för utskick som BCF, PDF och Excel etc.

Nordic BIM Group erbjuder en tvåtimmars webbkurs för att hjälpa dig komma igång snabbt med Autorun tillsammans med den svenskanpassade regelsamlingen eller ditt företags egna regler och undvika vanliga misstag. Rekommenderas för dig som inte har XML-vana. Ta mig till kursplaneringen

Vi har samlat användbara länkar du kan använda för att läsa mer och börja använda Autorun på egen hand.

1. Förbered för att kunna sätta igång Autorun.

2. Ladda ned Solibri Autorun Package.

3. Läs Solibri Autorun Guide.

4. Gå med i Solibri Society och håll dig uppdaterad eller ställ frågor.

5. Se vårt Webinar om Solibri Autorun.