Kompatibla filtyper

Archicad stöder en mängd olika filformat. Om du har fått en filtyp som du är osäker på om du kan samla in, eller har uppmanats att skicka en filtyp som du inte är bekant med, se den här listan för att kontrollera om det här är ett filformat som Archicad stöder. Använd Ctrl+F/cmd+F för att söka i listan.

Vissa filformat kanske inte visas i den här listan eftersom de till exempel kan vara länkade till ett tillägg och inte inbyggda i Archicad.