Goodies för Archicad-versioner

Vad är Goodies?

Goodies-paketet är ett gratis tilläggspaket som innehåller 10 olika tillägg som utvecklats av Graphisoft. Dessa hjälper till att förenkla vardagen när du arbetar på Archicad, oavsett om du arbetar med stora eller små projekt. Du kan välja att installera alla eller bara de du vill ha, detta styrs genom att markera önskade funktioner i installationen.

Följande funktioner ingår:

De är baserade på äldre kod som Graphisoft inte längre stöder. Använd dem gärna, men var medveten om att de kanske inte fungerar korrekt och att de inte kommer att fixas eller uppgraderas. Det betyder att detta inte stöds.

Vissa kunder kan upptäcka att godsaker inte dyker upp i Archicad. Ofta då i nyare versioner av Archicad, följ artiklarna nedan för att se lösningen på detta.

Goodies för Archicad 26 SWE

Ladda ner för Archicad 26 SWE

Goodies för äldre versioner av Archicad

Ladda ner Goodies for Archicad 25

Ladda ner Goodies for Archicad 24

Ladda ner Goodies for Archicad 23

Ladda ner Goodies for Archicad 22

Ladda ner Goodies for Archicad 21

Ladda ner Goodies for Archicad 20

Ladda ner Goodies for Archicad 19

Ladda ner Goodies for Archicad 18

Ladda ner Goodies for Archicad 17

Ladda ner Goodies for Archicad 16

Ladda ner Goodies for Archicad 15

Ladda ner Goodies for Archicad 14