Manual - IFC från Archicad till Revit

(Dokumentet ligger som bilaga.)

Detta kompendium visar vilka åtgärder som skall vidtas för att få en bra IFC-export från Archicad till Revit, där användaren kan fortsätta arbeta med modellen. Det har länge varit känt att man tappar objekt, information kopplad till objekt eller att geometrier blir felaktiga när man öppnar en IFC i Revit. Med hjälp av dessa rekommenderade inställningar i Archicad, samt hur man öppnar filen i Revit, underlättas kommunikationen med Revit.

IFC från Archicad till Revit

NBG Revit Config (txt)

Surface-Building materials Archicad - Revit