Datasmith Exporter för Mac

På Mac laddas Datasmith Exporter ner som ett trefilspaket. Dessa är av typen bundle. Dessa är inte installationsfiler.

Dessa filer bör flyttas till respektive tilläggsmapp. Så filen med namnet DatasmithARCHICAD25Exporter.bundle flyttas till /Programs/Graphisoft/Archicad 25/Add-Ons. Om du ska använda exporten med Archicad 23,24 eller 26, flytta filen du behöver (23,24 eller 26) till respektive Archicad-mapp.

När det är gjort kan du gå tillbaka till Archicad, gå till Window>Pallettes>Datasmith, tryck här.
Den lilla paletten som kommer upp är Datasmith Exporter.

Om det fortfarande inte är synligt här kan du gå till Options>Add-On Manager och lägga till det, antingen genom att klicka på kryssrutan för Datasmith i listan över tillägg eller genom att klicka på Lägg till... och navigera till sökvägen där bundle filen finns.