Windows 11 och Solibri kompatibilitet

Windows 11 är i dagsläget inte fullt kompatibelt med Solibri vilket betyder att man kan stöta på problem.

Två vanliga problem:

1. Solibri känner inte igen Windows 11 under systeminformation

2. Förekommande hängningar och krascher av Solibri

Om man redan uppgraderat till Windows 11 och stöter på problem kan man arbeta runt det genom att köra Solibri i kompatibilitets läge för Windows 8.

Så här går man tillväga: Högerklicka på Solibri genvägen för programikonen, välj egenskaper för att komma till Solibri Properties. Gå på fliken Compatibility välj compatibilitetsläge för Windows 8 och klicka på apply.