Sök och ersätt text

I kommandot "Edit" > "Search & Replace Text" kan söka efter texter och ersätta med annan text/information. Det fungerar på planritningen och i sektion/höjd/IE, och detalj- och arbetsbladsfönster och på layouter. Dialogrutan har två lägen, "Novice" och "Expert", där Novice-läget är standard. Användare kan ange söktext och ersättningstext, och specifika filter som element, lager och våningar kan tillämpas. Sökningen kan begränsas till den aktuella vyn, alla vyer, synliga lager eller alla lager. Ytterligare alternativ inkluderar känslighet för versaler och gemener samt specifika objekttyper som dörrar, fönster och zoner.

Sökningen och ersättningen fungerar i alla dessa typer av element:

Du kan läsa hela guiden här.