Lösning på problem med uppdatering av Swetools 23.10 till 23.24 för Archicad 23 användare som använder Windows

Denna guide är till för att hjälpa Archicad 23 användare som använder Windows som har uppdaterat sin Swetools version 23.10 till version 23.24 utan att den nya uppdateringen har aktiverats.

När du hämtat hem installationsfilen Swetools version 23.24 och installerat den men ändå ser att det är version 23.10 i Swetools paletten när du är inne i Archicad 23. Då gör du följande:

1. Stäng ner Archicad

2. Gå in under C:/Program/Graphisoft/Archicad 23/Add-ons/rollbackBackupDirectory och kontrollera att det inte ligger något under Swetools mappen. Om det ligger något där tömmer ni mappen.

3. Öppna Archicad och nu ska Version 23.24 synas i Swetools paletten.