Felmeddelande - Key content is not accessible

Lösningsförslaget är att göra en ren avinstallation av CodeMeter.

Såhär avinstallerar du ett program på Windows

Efter avinstallation av CodeMeter behöver du radera allt relaterat till CodeMeter:

Börja med att att gå in i "Registereditorn" på datorn och radera följande mappar:
Computer\HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\WIBU-SYSTEMS\CodeMeter
Computer\HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\WIBU-SYSTEMS\CodeMeter

Kontrollera sedan i C: (Hårddisken) om det finns någon mapp för CodeMeter kvar. Om det finns någon mapp kvar för CodeMeter så ska den raderas.
C:\Program Files\CodeMeter
C:\Program Files (x86)\CodeMeter
C:\ProgramData\CodeMeter

Ladda sedan ner den senaste versionen av CodeMeter driver här:

https://graphisoft.com/downloads/protection_key

När senaste versionen av CM är nedladdad så öppnar ni LMT (License Manager Tool) och försöker ladda ner licensen.