Supportvillkor för Archicad

VIP-avtal (serviceavtal)

Vi har valt att inkludera kostnadsfri support för alla våra kunder med ett giltigt uppgraderingsavtal för Archicad (VIP-avtal) och som genomgått kurser i aktuella frågor/ämnen i vår regi.

Avtalet gäller den senaste och de två tidigare versionerna av Archicad.

"För övriga produkter och tillägg/tillägg för Archicad gäller separata kontrakt/avtal och därmed ingår inte support automatiskt som i VIP-avtalet för Archicad."

Vad ingår i supporten?

Vår främsta uppgift är att hjälpa våra kunder på bästa möjliga sätt, för att kunna lösa deras uppgifter effektivt med hjälp av Archicads verktyg och funktioner.

• Support innebär hjälp med individuella frågor om funktionalitet och verktyg som användaren har utbildats i.
  • Frågor och vägledning om installation, licensiering och krav på operativsystem/maskin.
  • Felsökningshjälp av tekniska problem i programvaran.
  • Support ges via telefon eller e-post, skärmdelning/fjärrkontroll av maskinen kommer endast att användas om vi anser att detta är absolut nödvändigt för att lösa ärendet.
  • I våra svar kan hänvisning göras till bra utbildningsmanualer eller tips om problemen, till exempel på vårt resurscenteranvändarmanualerGRAPHISOFT Community, videor eller andra dokument.

Vad ingår inte i vår supporttjänst?

• Att vi utför installation och granskning av avancerade inställningar som är nödvändiga för detta.
  • Kurser/utbildningar i exempelvis hur man använder ett verktyg från A till Ö i detalj, steg för steg, eller löser en uppgift som att rita komplexa takkonstruktioner, skapa egna räcken och objekt, eller det bästa sättet för projektstart/konstruktion.
  • Hjälp med translator inställningar för import och export av IFC-filer och kontroll av dessa.
  • Design, konstruktion och ingenjörs-/ritningshjälp.
  • Framtagning av kontorsanpassade mallar och arbetsprocesser.
  • Strukturera och städa upp projekt och filer, samt konvertera gamla filer till nyare versioner.
  • Anpassningar och layout av innehåll och inställningar i Archicad för enskilda användare/kunder, utöver vad som ingår som standard vid installation.

Kontakta oss:

Skicka oss en förfrågan genom att klicka här eller per telefon på 010-17 22 105. Telefonen bemannad mellan 09:00-16:00. Om en förfrågan faller utanför vad som räknas som support kommer du att meddelas om det i vår feedback. Om du behöver konsulthjälp, se vår översikt över vad vi kan erbjuda.