Hur du installerar Twinmotion.

Detta är en steg-för-steg om hur du installerar Twinmotion

1. Besök Twinmotions webbplats: https://www.twinmotion.com

2. Klicka på download and try.
3. Välj typ av licens

4. Klicka på  "Download now" och följ instruktionerna.Om du inte redan är inloggad.Du kommer att bli ombedd att logga in eller att skapa ett Epic Games-konto genom att klicka på "sign up".

Bild som lagts till av användare

När du är inloggad och har laddat ner Epic Games Launcher,

se till att klicka på fliken Unreal Engine på vänster sida.

Du kommer nu att kunna se Twinmotion-fliken uppe till höger.

5. När du köpte Twinmotion från oss, så har du fått en kod. Klicka längst ner till höger på din användare och välj "Redeme Code". Skriv in din kod här.

6. Klicka på Installera för att installera Twinmotion. Se till att det är fullversionen, och inte community edition. Om inte den skulle synas, så testa att starta om EPIC Launchern.

7. Välj var Twinmotion skall installeras., Jag rekommenderar att du använder standardplatsen.

Bild som lagts till av användare

8. Starta
Skärmdump 2023-07-20 kl 13.53.50.jpg

Ladda ner och installera plugins

Skärmdump 2023-07-20 klockan 13.59.39 .jpg

Planerar du att importera projekt från CAD- eller BIM-programvara? Utforska våra Twinmotion-plugins, designade för synkronisering med ett klick och automatisk synkronisering.

Dokumentation av Twinmotion-plugin

Om du redan har Epic Games Launcher och inte kan se Twinmotion-fliken?

9. Besök Twinmotions webbplats. Här
10. Logga in med ditt Epic Games-konto.

Bild som lagts till av användare

11. Läs och godkänn licensavtalet för slutanvändare (EULA)
12. Starta om Epic Games launcher

Twinmotion-fliken ska nu vara synlig!