Bristfällig 3D upplösning

Många användare har kontaktat supporten och framfört att upplösningen i 3D från AC26 och framåt verkar vara "pixlig". I den standardiserade arbetsprofilen "Arkitektprofil XX" är 3D Antialiasing avaktiverad. Beslutet att inte aktivera denna funktion beror på att den kräver ytterligare prestanda i programmet och kan leda till längre svarstider i 3D-miljön.

Om du önskar att uppleva en högre upplösning i 3D-miljön och är beredd att göra vissa kompromisser med prestandan, rekommenderar vi att du aktiverar 3D Antialiasing i din arbetsmiljö.

Utan 3D Antialiasing:

Med 3D Antialiasing:

Du aktiverar funktionen här: