Ta reda på Archicad / BIMcloud verison

ArchiCAD
Så här tar du reda på patch-/buildnumber för din ArchiCAD-installation. Du kan hitta de senaste ArchiCAD-uppdateringarna under denna länk.

• Öppna ArchiCAD
  • Klicka på "Help" i menyfliksområdet
  • Välj "Licenseinformation" i undermenyn

Under Buildnumber hittar du ditt nuvarande patchnummer, som du behöver för din supportförfrågan.

BIMcloud

Nedan hittar du instruktioner för att läsa upp din BIMcloud-version. Denna information är användbar för din supportförfrågan.

• Öppna BIMcloud
  • Ange inloggningsuppgifter
  • Längst ner på startsidan hittar du din nuvarande BIMcloud-version (se skärmdump).