Grasshopper - Archicad 26 live connection update 4007 för Windows fungerar inte

Vi har upptäckt en bugg med Grasshopper - Archicad 26 live connection update 4007 för Windows som gör att man inte kan få igång kopplingen mellan Archicad 26 och Grasshopper.

Detta problem är åtgärdat i update 5002 som ännu inte är upplagd på Graphisofts hemsida.

Du hittar den för nedladdning på följande länk: Grasshopper - Archicad 26 live connection update 5002