NordicTools

För användarguiden till NordicTools, klicka på denna länk.

Här kan du ladda ner NordicTools

Mac OS

Windows

ARCHICAD 27 Mac OS

ARCHICAD 27 Windows

NordicTools är en tilläggsfunktion skapat av Nordic BIM Group för att underlätta för Archicad-användare i Norden med funktioner som är specifika för marknaden eller för att erbjuda lösningar som kan förbättra arbetsflödet i Archicad. NordicTools är en förnyad version av den tidigare SWE Tools med uppdateringar, samt nya funktioner.

Tidigare funktioner från SWE Tool finns kvar och är uppdaterade, samt är fortfarande gratis. Framtida nya funktioner kräver licens. Vi erbjuder gratis utvärdering under 2023. För tillgång till licens – kontakta supporten

VÅNINGSHANTERING BEAST
I detta dokument finns en beskrivning för hur man i sitt Archicad-projekt styr upp
våningars ID-krav vid IFC-leveranser enligt BEAst och gäller hantering av
modellernas hel- och halvplan.
Ladda hem det här.