Archicad 26 update 5 (Build 7000, 7001)

Vi är glada att kunna meddela att Archicad 26 Update 5 (7000, 7001) släpps sista veckan i mars.

Vad är fixat i Archicad 26 Update 5?

Nedan finns några exempel på buggfixar som ingår i Archicad 26 Update 5:

• MacOS 14 Sonoma-användare upplever inte längre Archicad-kraschar när de använder Backsteg- eller Delete-knapparna med aktiverat Caps Lock i textredigering;
  • Skift förblir inte längre aktivt efter att ha hållit ned Skift-tangenten när du öppnar en snabbmeny;
  • Att manuellt växla mellan layouter i Teamwork resulterar inte i att lagerkombinationerna ställs in på "anpassad".

Problem lösta i Archicad 26 Update 7000 och 7001

• DEF-17819 Archicad does not crash when hotlinking IFC files with multiple Buildings.
  • DEF-16920 Walls with special junctions are all included in IFC exports.
  • DEF-16757 Add-On related issues coming from Archicad 26 Update 4 no longer prevent Archicad from starting properly.
  • DEF-15962 Manually switching between layouts in Teamwork does not result in the layer combinations to be set to “custom”.
  • DEF-15919 Database management related background tasks no longer result in Archicad crashes.
  • DEF-15169 MacOS 14 Sonoma users no longer experience Archicad crashes when using the Backspace or Delete buttons with activated Caps Lock in text editing.
  • DEF-13716 Special font text does not get cropped anymore.
  • DEF-12371 Shift no longer stays active after holding down the Shift key while opening a context menu.
  • DEF-11904 DLL files can be correctly signed now.
  • DEF-9222 Archicad no longer crashes due to GPU driver related issues in 3D model related workflows.