Ta bort Local Data (Local data manager)

Om du upplever problem i ett Teamwork-projekt, med t.ex. Skicka & Ta emot, men du fortfarande har tillgång till BIMcloud, orsakas detta ofta av lokala data som lagras på maskinen. Vi rekommenderar att du tar bort dessa data ungefär varannan vecka så att du får nya och färska data. Dessutom kan det hjälpa att lämna projektet (Lämna Teamwork Project) helt och sedan öppna det igen.

Spara en .pln innan du tar bort för att se till att du inte förlorar ändringar som inte har skickats. När det är klart kan du:

Stäng Teamwork-filen > Öppna en ny solofil > Gå till fliken Teamwork högst upp på skärmen > Project > Local Data Manager > Ta bort allt som finns där, både projekt och bibliotek.

(OBS!! Om du inte har skickat ändringar tas dessa bort när du tar bort lokala data) > öppna teamwork-filen igen.