My Views i Teamwork

Många människor är inte medvetna om möjligheten till separat, privat vy i Teamwork-projekt. Högst upp på vykartan har du möjlighet att välja Public Views eller Mina Views.

Du kan ha dina egna metoder och önskade sätt att se modellen. Genom att använda My Views undviker du att det finns för många Views, som kanske är ointressanta för kollegor och partners.
"Public views" används ofta för ritningsproduktion, medan "'My Views" kan användas med exakt de inställningar du vill ha, utan att påverka hur vyer visas för andra. Och om du har förberett en View som du vill dela med resten av dem som är involverade i projektet kan du enkelt överföra från My Views till Public Views i Organizeren.

Du kan läsa mer om Views i Teamwork här.