Har du fått felmeddelande: Error occurred during the last Teamwork operation?

När en användare i Archicad försöker dela ett projekt öppnar du ett projekt eller liknande och processen misslyckas och man får följande felmeddelande.

error.jfif

Om det är flera saker som kan vara orsaken till detta rekommenderar vi att du börjar högst upp och arbetar dig ner i kronologisk ordning. att avslöja om hur djupt problemet ligger. Skälen kan vara följande;

• Archicad eller Bimcloud uppdateras inte till samma version.
  • Problem med nätverket
  • Servern saknar lagringsutrymme
  • Projektet måste repareras (Öppna och reparera)
  • Archicad .lck(låsfil) måste tas bort
  • Felaktig åtkomst till filer på användarens dator
  • Felaktig åtkomst till serverinställningar
  • Användare/lokal cachefil är skadad
  • TWDataOptions.xml filen är skadad
  • Archicad måste installeras om.

För mer info kan du läsa om allt detta i den här artikeln.

Ett fel inträffade under den senaste Teamwork-åtgärden