Rutin med "Leave Teamwork Project" var 2-3: e vecka

En rutin som alla som arbetar med Teamwork bör implementera och utföra varannan till var tredje vecka är att göra ett "Leave Teamwork Project".

Detta gör att du kan rensa upp lokala data och få mindre uppdelning/fragmentering i själva databasen som finns på BIMcloud-servern. Detta råd gäller även för dig som inte längre ska vara med i projektet, eller är på semester etc.

OBS! om du har arbetat med projektet och har ändringar väljer du "Skicka ändringar & Lämna"

När det är klart måste personen som ska fortsätta att arbeta med projektet välja Öppna / gå med i lagarbete. Projekt..."

Genom att göra detta regelbundet kommer det att vara möjligt att uppnå att projektet förblir "fräschare" och att färre problem uppstår.

Se även:
Ta bort Local Data